Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
Artikelhierarki
Østbiler fredes på rastepladser
Transportministeren vil ikke gribe ind mod langtidsparkerede lastbiler. Antallet af langtidsparkerede lastbiler fra Østeuropa på rastepladserne er ikke stort nok til, at transportminister Lars Barfoed (K) vil igangsætte en kortlægning.

Det fremgår af et svar fra ministeren på et af Morten Messerschmidts (DF) sidste spørgsmål som folketingsmedlem inden han blev valgt til EU-Parlamentet.

- En decideret kontrol af østeuropæiske lastbiler hører dog ikke under Transportministeriet, men under politiet, siger trafikministeren


Indfører betaling
På transportcentret Gateway E45 i Vejle er man klar til at tage sagen i egen hånd og indføre betalingsparkering. Danske lastbilchauffører og vognmænd har samlet underskrifter og afleveret dem til center-ledelsen for at genskabe ordnede parkeringsforhold.

- Vi har været kritiseret for ikke at have ordnede Pforhold her på GateWay E45, fortæller direktør Henry Dyrlund til Transportnyhederne. dk.

Holder i fire-fem dage
- Når der er opstået problemer, er det primært fordi udenlandske lastbiler i stort tal holder og venter på returlæs.

De holder her i firefem dage, og det skaber uro. Andre chauffører kan ikke komme til for at holde deres reglementerede pauser.Korttids-P-pladserne foran dieselanlægget er beregnet til chauffører, der har et kortvarigt P-behov for bad, toiletbesøg, mad og andre serviceydelser. På disse 30 P-pladser indføres der tre timers begrænsning i tidsrummet 07.00 til 23.00.

For chauffører, der har behov for at holde længere end tre timer, er det muligt døgnet igennem at parkere på langtidsparkeringen. Det koster 5 euro for max. 11 timer.

Kilde: Transportmagasinet

Offentliggjort på www.eurodrivers.dk 22.august 2009
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.