Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
Downloads: GH Truck Training vil hjælpe med tyverisikringsudstyr til entreprenør- og vognmandsbranchen.
Downloads hovedside > GH Truck Training > GH Truck Training vil hjælpe med tyverisikringsudstyr til entreprenør- og vognmandsbranchen.

GH Truck Training vil hjælpe med tyverisikringsudstyr til entreprenør- og vognmandsbranchen. PDF


Indehaveren af GH Truck Training, Gorm Hansen har taget et nyt initiativ i gang, han kommer ud blandt mange entreprenører og vognmænd i sin dagligdag og ved hvad der sker i marken og hvad der mangler af tyverisikringsudstyr på denne udsatte branche.

GH Truck Training er begyndt at importere tyverisikringsudstyr til entreprenør- og vognmandsbranchen. Udstyret er produceret i USA.
De første vareprøver er kommet hjem. Og Gorm er nu ved l-a-n-g-s-o-m-t at starte op, og "lure" lidt på markedet.

Nej - det er ikke elektronisk overvågning, med alarmer og signaler, sms beskeder med hylen, bibben og dytten alle vegne, men derimod rent mekaniske forhindringer, siger han.

Fordelen her er, at det er uhyre enkelt og super stabilt, da det hverken kræver strøm, internet forbindelse eller noget andet der kan skabe drift forstyrrelser. (og så giver det heller ikke fejlmeldinger).

Tag f.eks. ratlåsen til gummigeden eller rendegraveren. Når føreren holder fyraften, så drejer han til fuldt styreudslag til én af siderne, og monter ratlåsen. Hvis tyven får startet maskinen, så kan den kun køre i cirkler. Det samme hvis føreren monter en af cylinderlåsene direkte på styrecylinderen på gummigeden.
Det samme hvis føreren monter en cylinderlås på rendegraverens støtteben (afhængig af typen på støttebenene) med baghjulene hængende i luften. Eller på rendegraveren eller på bulldozeren løfter forenden med dozerbladet, så er maskinerne heller ikke så lette at køre op på en blokvogn, og man har lavet en relativ nem tyverisikring af sit udstyr.

Til vognmandsbranchen er en super god og effektiv trailer støttebens sikring, som forhindre at støttebenene kan drejes op, og dermed forhindrer at traileren stjæles, som det så ofte sker.

Ligesom der til nogle trailer typer og containere bagdøre kan påsættes den ekstra lås som sammenkobler bagdørene. Denne lås er også særdeles effektiv til containere anvendt til byggeplads opbevaring.

Gorm fortæller at han prøvede forleden dag hos Mercedes i Greve, at montere støttebenslåsen. Og der er absolut ingen mulighed for at dreje håndtaget, og dermed hæve støttebenene, så det er en mulighed for at netop din trailer står på den plads som du satte den af på.

Se mere på dette link i pdf.
Hjemmeside
Hjemmeside
Illustration
Illustration
Kalender
Admin
04 oktober 2012 20:52:13
Downloads
Download 932
Information
Version: PDF
Licensforhold: GH

Download:
Download
(300.42kB)
Downloadstatus Downloads: 27
Downloadet: 13117
Mest downloadede: Postchaufførernes kogebog [ 942 ]
Nyeste: Udtalelse Chaufførkonferencen 2019. [ 53 ]