Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Chaufførnyt
Dtl magasinet
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
GÆSTFRIHED UD OVER ALLE GRÆNSER !
DebatLejrchefer skal naturligvis være gæstfrie overfor gæsterne !

MEN,- Politiet behøver ikke at tilføre dette,- "lidt særbehandling" !

Det mener Fyns Politi åbenbart,- at man skal på Fyn !

"Stangstive" chauffører fra Ungarn,- nød godt af disse "åbne arme" !


PLUDSELIG VAR BOGENSE BLEVET EN "FÆRGEHAVN" !

Jeg må med skam erkende,- at jeg til trods for, -at jeg er bosiddende i Bogense,- IKKE har hørt om netop denne episode,- fra en lun "Majaften" ? Faktisk hørte jeg først om dette svineri,- da jeg blev ringet op af en vognmand,- der lige ville høre lidt nærmere om denne hændelse ?

Bogense er en relativt lille by,- hvor det sjældent går upåagtet hen,- når der sker noget sensationelt,- som dette jo faktisk må¨siges at være. Da jeg også laver lokalradio,- og føler at jeg "følger godt med" i diverse aktiviteter i vores lille by,- bliver overraskelsen endnu større.

Når man så får læst om episoden,- kan man kun være rystet over "indsatsen" fra Fyns Politi. Her skal vi lige huske på,- at HVIS der havde været tale om Danske chaufører,- så havde der både været store bøder,- og sandsynligvis også et "angreb" på kørekortet,- og sikkert også en "lille spjældtur" !

Den artikel jeg fandt på et elektronisk medie,- kan man læse
HER : Link

LAD DETTE FÅ ET "EFTERSPIL" !
Dan F Joergensen
Dan F Joergensen d. 06 juni 2019 17:48:15

Jeg har snakket med Charlotte,- der står for kommunikationen hos Fyns Politi i Odense. Hun havde intet hørt om hændelsen,- og havde i øvrigt tavshedspligt,- og måtte kun udtale sig til pressen.
Det ændrede ikke på noget,- at jeg fortalte,- at jeg havde et "pressekort", -da jeg laver lokalradio på Nordfyn. "Det kan alle jo bare sige",- var damens svar på det.
Nu har jeg så snakket med et vidne,- dog ikke lejrchefen,- da han var i Århus i dag. Desuden har jeg snakket med den Journalist,- der har skrevet artiklen,- og som præcis som jeg,- har fået den klare opfattelse,- at der her er tale om hele TO stangstive chauffører,- fra Ungarn. Fyns Politi afdækkede,- at den første chauffør var ret beruset,- og konfiskerede nøglerne til lastbilen,- som man indleverede på Politigården i Odense,- og kontaktede vognmanden.
Dette vanvittige forløb,- tog sin begyndelse d. 18. Maj kl. ca. 18 : 00,- da der pludselig holdt et vogntog fra Ungarn,- foran porten til "Bogense Kystcamping". Chaufføren ville med færgen til Tyskland ?
Hvor lastbilen kom fra,- og hvor den skulle hen,- vides fortsat ikke. Efter flere forgæves forsøg på at vende på stedet,- besluttede lejrchefen at tilkalde Politiet,- der ankom og konstaterede,- at der var tale om en ret beruset chauffør,- hvilket en test også kunne bakke op. Den hidkaldte chauffør fra samme vognmand,- havde været forbi Odense Politigård,- og havde fået udleveret nøglerne til den "uheldige" lastbil,- ved "Bogense Kystcamping". Han ankom til åstedet kl. ca. 23 :00,- og var sandelig også noget "overrislet",- og kunne ikke hjælpe med at få vendte vogntoget. Da der var blevet
foretaget en del forsøg,- som kostede en lygtepæl,- måtte lejrchefen have hjælp fra en Campist,- med "stort kørekort".
Endnu en gang blev Politiet tilkaldt,- da der nu også var tale om et "færdselsuheld". Der blev igen foretaget en alkoholtest,- som afgjorde at begge de Ungarske chauffører,- var ret uegnede til at køre lastbilerne væk fra stedet. Derfor valgte Politiet at begge lastbilerne der nu var blevet vendt,- skulle eskorteres til Bogense Industriområde,- hvor chauførerne kunne "sove rusen ud",- inden de fortsatte
mod Tyskland dagen efter ?
Lygtepælen er blevet rette op,- og de to Ungarske chauffører er væk fra området,- uden at man ved hvor de befinder sig. Jeg er temmelig rystet over hele dette forløb,- der kun kan "forsvares" med,- at den effektive "sparekniv" har været i brug. Tilbage står der så nogen med en regning i forhold til lygtepælen,- uden at vide noget om,- om de to påvirkede chauffører,- overhovedet har fået en bøde ?
Den chauffør der var forbi Odense Politigård,- er nok ikke blevet beruset på turen fra Odense til Bogense,- og har således være beruset,- da han fik de omtalte nøgler udleveret på Politigården i Odense.
Man sider tilbage og tænker på,- HVAD dette forløb mon var endt med,- HVIS der havde været "hul igennem" til Tungvogns-drengene ? Og JA,- tanker er jo "toldfrie" !

Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.