Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Chaufførnyt
Dtl magasinet
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
SKUESPIL OG FORSKELSBEHANDLING !
DebatDer findes to udsendelser på TV,- om dette emne !

Der er "RAZZIA" der også omfatter "Told og SKAT" !

Så er der "Politijagt",- der udelukkende handler om "trafikken" !

Begge udsendelser er rene "Reklame-kampagner" uden hold i virkeligheden !


DETTE SÆRLIGT OMKRING " PROMILLEKØRSEL" !

Det er igen farcen fra "Bogense Kystcamping" der danner grundlag for dette indlæg. Der naturligvis andre tilsvarende "sager",- der håndteres direkte modsat,- for at sige det mildt. Med henvisning til især TV-udsendelsen der hedder "Politijagt",- vil det blive svært,- ja nærmest umuligt,- at forsvare proceduren ved "Bogense Kystcamping" d. 18. Maj 2019. Desværre har der tidligere været tilsvarende "optrin",- med en lige så latterlig udgang,- og det SKAL der vel rettes op på.

Tilbage til TV-udsendelserne "Politijagt",- hvor man går meget højt op i,- at oplyse borgerne om,- at når der antræffes en "trafikant",- som angiveligt er påvirket,- så bliver vedkommende anholdt,- og ført til en læge eller et sygehus,- for at få udtaget en blodprøve. I enkelte situationer,- foretager med "puste-prøven" efter en kort tid,- for at sikre sig at der ikke ER tvivl,- som skal tilskrives "synderen". Indikere prøverne,- at der er tale om beruselse,- er der "ingen kære mor",- og en blodprøve bliver resultatet.

Ved "Bogense Kystcamping" var vurderingen,- at chaufføren IKKE var egnet til at føre et motorkøretøj, -og man inddrog derfor nøglerne til køretøjet,- for at sikre,- at manden fik mulighed for at,- "sove rusen ud". Her kommer vi så til den grove forskelsbehandling,- da man i tilfælde med udenlandske chauffører,- IKKE inddrager læge eller sygehus,- men blot sikre sig,- at de bliver mulighed for,- "at sove rusen ud". Således ender sagen fra "Bogense Kystcamping" uden kendskab til den egentlige promille. Den ender også UDEN bøde,- og UDEN en regning for
retablere et blomsterbed,- og en "nedlagt" lygtepæl,- på "gerningsstedet".

Således kan vi slå fast,- at indholdet i de omtale TV-udsendelser,- blot er ren skuespil,- der skal give et billede af,- at Politiet både er aktive,- og effektive ? Desværre viser disse TV-udsendelser også,- at HVIS det er de faktiske procedure,- der vises på TV,- så skriger de også til himlen om grov forskelsbehandling. Det er i hvert fald ikke DEN procedure,- man anvendte i Bogense,- hvor der var tale om først én udenlandske chauffør,- og senere på natten,- endnu én ! Der er meget der tyder på,- at begge chauførerne IKKE var egnet til at føre et motorkøretøj,- og man fik derfor en Campist til at kører lastbilerne ud i et industriområde,- så man kunne få "sovet rusen ud".

Det er totalt ufatteligt,- at man er gået udenom procedurerne fra TV-udsendelserne,- og er sprunget over blodprøven ? Kan det være på grund af de anvendte betjente,- der IKKE har haft den fornødne "uddannelse" ? Det seneste tilfælde af "promillekørsel",- som foregik på Hirtshalsmotorvejen,- fulgte man procedurerne fra TV-udsendelserne,- og udviste fornøden handlekraft. At "straffen" så er til at grine højt af,- er en helt anden sag,- som tydeligt indikerer, -at Danmark mangler et Tungvognspoliti der kan varetage sådanne episoder,- og kontrollere ALT. Hvad frygtede man i sagen fra "Bogense Kystcamping" ? Var det mon udsigten til et omfattende "papirarbejde",- eller noget helt andet ?


HVOR LÆNGE SKAL DISSE "FARCER" PRÆGE MEDIERNE ?
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.