Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Chaufførnyt
Dtl magasinet
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
DET STORE DILEMMA ER : " B - HOLDET " !
Debat"B-holdet" forstår ikke begrebet " fair konkurrence " !

"B-holdet,- evner ikke at fungere på lige vilkår !

"B-holdet,- er aktive samfundsnassere !

"B-holdet,- udhuler bevidst velfærden i Danmark !


DET ER SØRGELIGT,- - -MEN DESVÆRRE ET FAKTUM !

Og JA,- det mest sørgelige er,- at vores folkevalgte Politikere,- faktisk tillader denne skæve opdeling,- i et A-hold og et B-hold. Interessegrupper,- der også omfatter kendte organisationer,- har forstået at presse en "kile" eller måske endda en "trojansk hest",- ind i beslutningsprocesserne i Dansk Politik. "A-holdet" der omfatter seriøse Danske virksomheder,- der betaler overenskomstløn til de ansatte,- og vægter anstændige arbejdsforhold,- meget højt,- kæmper en ulige kamp,- og betaler dyrt for dette.

"B-holdet" med såkaldte "datterselskaber" i udlandet,- kan kun anses for at være et B-hold,- i ordets bedste betydning. Det er virksomheder,- der ikke VIL bidrage til vores fælles velfærd,- og er således en direkte byrde for samfundet. Dette hjælpes godt på vej,- af et EU der ikke magter at sætte hælene i og sige STOP. Det KUNNE man gøre på flere måder,- og ikke mindst ved at KRÆVE gældende lovgivning overholdt,- at samtlige medlemslande. Det undlader man,- for at vise umådeholden gæstfrihed overfor de Østeuropæiske medlemslande,- der på ingen måder har behov for denne særbehandling.

Desværre har dygtig og målrette "Lobbyisme" haft held til,- at "putte blår i øjnene" på en stribe beslutningstagere,- således at man i Danmark IKKE anvender retten til at have National lovgivning,- samtidig med EU-lovgivningen. Og så alligevel,- for Danmark HAR mange Nationale love og regler,- der desværre virker som ren doping,- på B-holdene. Dertil kommer så,- at man i Danmark vogter over "Det Frie Valg",- overalt hvor der er behov for at træffe et valg. Når der så også er en tilsyneladende STOR kærlighed til det vi kender som "Den Danske Model",- så har vi balladen.

Også omkring organisationer,- tyder meget på,- at Danmark har et "A-hold" og et "B-hold",- der bruger utroligt mange kræfter på,-at "føre sig frem" som eneste løsningsmodel ? MEN,- hvorfor overholdet skal der være både et "A-hold" og et "B-hold" ? Hvis det udelukkende er for at tilgodese "Det Frie Valg",- så vil jeg påstå,- at prisen er meget for høj. Derfor kan man roligt stille spørgsmålet,- om det handler om penge,- eller om magt,- eller måske endda om begge dele ? Tager vi pengene først,- så er det et klokkekart faktum,- at "B-holdet" dræner landet for penge,- og "A-holdet" kæmper ihærdigt for,- at der bliver noget at "dræne af".

HVIS man virkelig ønsker at afskaffe "A-hold" og "B-hold",- ( hvilket jeg ikke tro på at man vil, )- så skulle man hurtigst muligt indføre en National Dansk mindsteløn,- der er baseret på den elskede "Dansk Model". Her er det repræsentanter for arbejdsmarkeder, -der med jævne mellemrum,- render sammen og aftaler lønsatser og arbejdsforhold,- for landets lønmodtagere. Dette sker på baggrund at prisudviklingen i Danmark,- og må derfor have en ret høj relevans,- og således fremstå som "sund fornuft". Disse aftaler,- fra de jævnlige forhandlinger,- der fastsætter løn og arbejdsforhold,- for samtlige brancher på arbejdsmarkedet,- kan man så ophøje til lov,- frem til næste forhandlingsrunde,- hvor man så gentager hele proceduren.

Dette vil betyde mange ting,- nemlig at det IKKE er Folketinget der blander sig i løn og arbejdsforhold,- men blot ophøjer resultatet til lov. Det vil også betyde,- at ALLE får ens forhold i de enkelte fagområder,- og "A-holdet" og "B-holdet" er aflivet. Selvfølgelig er der så de organisationer og lignende,- der IKKE plejer at deltage i disse forhandlinger,- og således ikke har indflydelse på resultatet. Skal de føle sig "påduttet noget" ? NEJ,- for de kan jo bare deltage på lige fod med de øvrige organisationer og interessegrupper,-hvis deres hjerter banker for Danmark
.

FAIR KONKURRENCE OG LIGE VILKÅR,- - - UDEN ET "A-HOLD" OG ET "B-HOLD" ,- - - - T A K !

P. S.

Danske chauffører på "lokumsaftaler",- er en del af "B-holdet",- - - desværre !


Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.