Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 7

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Skovsgaard : Danskegodschauffoer.dk lukker ned den 01. oktober 2020, tak for den tid du har fulgt siden...
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
Topdanmark sender 225.000 kundebreve efter ophørt samarbejde med Danske Bank
NyhedI løbet af juli sender Topdanmark besked til 225.000 kunder for at fortælle dem, at der ikke længere vil stå Danske Forsikring på deres forsikringspapirer og hjemmesiden, hvor de kan anmelde skader og se deres forsikringer. Det sker som konsekvens af at samarbejdet mellem Topdanmark og Danske Bank er ophørt.

Indtil første juli stod der Danske Forsikring på de 225.000 kunders policer, breve og tilhørende hjemmeside. Men som konsekvens af, at Topdanmarks samarbejde med Danske Bank ophørte per første juli, vil de 225.000 kunder nu møde Topdanmark-logoet og finde deres forsikringer på Topdanmark.dk.

Navneskiftet ændrer ikke på kundernes forsikringer, priser og vilkår.

”Kunderne har hele tiden været kunder i Topdanmark og er blevet betjent af Topdanmarks medarbejdere, da der stod Danske Forsikring på deres forsikringspapirer. Nu er samarbejdet med Danske Bank ophørt, og vi fortæller nu kunderne, at deres forsikringer fortsætter uændret hos Topdanmark, hvor de hele tiden har været kunder. Ændringen er blot, at Danske Forsikrings navn og logo er erstattet med Topdanmark og vores blå blomst,” siger administrerende direktør for Topdanmark, Peter Hermann.

Han påpeger, at de tusinder af kunder har vist stor tilfredshed med deres forsikringsleverandør, som altså hele tiden har været Topdanmark.

”Kunderne er en del af Topdanmark”, som der stod på Danske Forsikrings logo. Men efter ophøret af Topdanmarks samarbejde med Danske Bank vil vi naturligvis ikke længere bruge navnet Danske Forsikring,” siger Peter Hermann.

FAKTA:

225.000 kunderne vil de næste seks uger i breve og e-boks få besked om, at deres forsikringer er i Topdanmark, som de hele tiden har været, nu blot med Topdanmarks logo og brand.

Navneskiftet ændrer ikke på vilkår, priser og service.

Kilde: Topdanmark

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.