Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
ET RESULTAT DER SIGER- A L T !
DebatDebatterne omkring oprettelsen af et Dansk "BAG",- fik ny næring !

Det samme gjorde "debatten" omkring effektiv "omdirigering" !

Vi kan vel sige det samme omkring behovet for sådanne kontroller ?

OG,-debatten omkring "spredte kontroller",- kan så fortsætte,- lidt endnu !


MEN,- - 250.000kr PÅ DENNE DAG,- - MÅ SENDE ET KLART SIGNAL ?

Nordjyllands Politi oplyser : "Tungvognscenter Nord ved Nordjyllands Politi har onsdag 3. juli og torsdag 4. juli været på kontrol i henholdsvis Syddjurs Kommune og Århus Havn". Det foregik i Syddjurs Kommune på Århusvej / Lufthavnsvej,-samt på Århus Havn,- Østhavnsvej / Tongavej. Blot 29 lastbiler blev kontrolleret i Syddjurs kommune,- og på Århus havn blev det blot til 83 kontrollerede lastbiler. Alligevel kom der 250.000kr. i statskassen,- eller rettere,- der blev udskrevet bøder for dette beløb.

Der var ikke tale om sager vi kan kalde for "petitesser",- men forhold af en vis grovhed. Det fortæller ikke blot,- at der virkelig ER behov for sådanne kontroller,- for det fortæller også klart,- at der snydes uhæmmet i stor stil. Resultatet "taler for sig selv",- og må gøre det synligt for alle,- at det fortsat kan betale sig at snyde,- - -i Danmark. Når alle ved lidt om,- hvor mange lastbiler der dagligt er aktive i de nævnte områder,- ved alle også,- at 112 lastbiler ikke er mange. Og med en gennemsnitlig "bøde" på ca. 2500kr. pr. lastbil,- må det fortsat være lukrativt at snyde.

Nedskæringer og andre former for "besparelser" overalt,- har på det nærmeste lagt effektive kontroller "i seng for at sove",- og ikke blot hos Politiet,- - -desværre. Derfor syntes JEG,- at denne ene aktion på en tilfældig dag,- må sende et signal om,- at der mangler en effektiv kontrolenhed i Danmark,- for kontrol af lastbiler. Samarbejdet med "andre myndigheder" ved denne aktion må gøres permanent i fremtiden,- og de tre "Tungvognscentre" må tilføres ressourcer,- og gøres til selvstændige enheder med "selvstyre". Dette vil gøre kontrollerne mere effektive,- da der så ikke kun sker "planlagte kontroller" på udvalgte steder,- som man kan dirigere lastbilerne udenom på ganske få minutter.

Her kan vi så sidde om spekulere på,- om det lukrative ved at snyde,- også handler om,- at det sjældent er "nødvendigt" at betale disse bøder ? Selvfølgelig er der eksempler på,- at der bliver sat "hjullås" på,- og vi har også hørt om andre former for tilbageholdelse af "trækkere". Dette er for lidt,- hvis man vil sende et tydeligt signal om,- at man mener det alvorligt,- så derfor skal det være hele transporten,- der tilbageholdes. Det er blot "en dråbe i havet",- at man snakker om at bekæmpe svineriet,- så prøv i en periode at vise,-at man også mener det alvorligt.


DEN NÆSTE SKOLE DER SKAL NEDLÆGGES,- - -BØR VÆRE "FLINKESKOLEN" !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.