Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
Scania takker for et fantastisk første halvår af 2019
Last1 Scania Driver Competitions, 1 Transportmesse i Padborg, 3 demobiler til prøvekørsel, 6 udstillingsbiler med opbygninger, 16 Scania afdelinger og godt 3.000 besøgende. Det har været et helt fantastisk forår.

Siden marts har der været åbent hus arrangementer og events i alle Scania-afdelinger og hos Stiholt, hvor besøgende har kunnet prøvekøre vores demobiler, se flotte udstillingsbiler, shoppe tilbud fra vores nye showtrailer, der har været fyldt med det populære Scania merchandise og netværke med kollegaer fra branchen.

Visse steder blev åbent hus arrangementet tilmed kombineret med andre events, som for eksempel i Ishøj hvor der i maj måned også blev afholdt Danmarks finalen i Scania Driver Competitions. Men udover den nervepirrende finale bød dagen også på ren nostalgi, da hele 75 veteranbiler og 180 veteranentusiaster på deres 6. fællestur luftede de ældre, flotte biler i Ishøj.

Vi vil gerne sige et stort tak til alle, både kendte som nye relationer, der lagde vejen forbi vores events, vi ser frem til et spændende efterår.

Men inden efteråret vil vi være at finde i Ballerup, på Bornholm, i Guldborgsund og til transport Øst – og vi kan godt afsløre, at vi allerede er i fuld gang med at pynte vores showtrailer, opbygge nye demobiler og ikke mindst arbejder vi på en lille overraskelse i forbindelse med 50 års jubilæet på vores legendariske V8.

Så rigtig god sommer til alle – vi ses snart igen.

Kilde: Scania Danmark

Du finder billeder og omtalen på dette Link

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.