Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
HVOR ER ALLE CHAUFFØRERNE BLEVET AF ?
DebatDer kører flere og flere lastbiler på vejene i Danmark !

Alligevel skriger alle,- at de mangler chauffører ?

Faktisk ER der chauffører nok i Danmark !

Derimod er det vognmænd,- der er mangel på !


DET ER N U MAN SKAL SLÅ SIG PÅ LÅRET,- - -AF GRIN,- - -ELLER ERKENDE FAKTA !

Men NEJ ! Det er vil ikke et helt tosset postulat,- når man nu i et par årtier,- har læst om forholdene i branchen,- og de mange kommentarer i debatterne. Det er så lige her,- at vi skal huske på,- HVAD en lastbilchauffør er,- i hele dette spil. Nå JA,- så er der også lige det med "vognmændene",- som nok lige kræver en mere præcis uddybning. Se det tager vi i ro og mag,- efterhånden som dette indlæg skrives.

At jeg nok mister den sidste rest af respekt,- hos de fleste læsere,- er jeg forberedt på. Det holder mig dog ikke fra,- at komme med denne udledning af de mange diffuse emner,- og tilhørende kommentarer,- man har været vidne til i en årrække. Jeg vælger at begynde med manglen på chauffører,- som flere og flere jo råber op om,- overalt hvor de kan få ordet. Det er også korrekt,- at der mangler chauffører i transportbranchen,- MEN det betyder jo ikke automatisk,- at de ikke findes i Danmark ?

Her vil så lige komme med den første påstand,- der nok vil få flere til at "krumme tæer". Det ER nemlig sådan,- at seriøse Danske vognmænd,- samarbejder med seriøse "kunder",- og har ikke svært ved at finde chauffører. Her er det noget andet,- med de suspekte vognmænd,- der samarbejder med suspekte "kunder,- de kan kun finde "rat og pedalarbejdere",- der er villige til hvad som helst,- når bare "der er penge i lortet",- og så lidt krom og plys,- - naturligvis.

De chauffører man så heftigt efterlyse,- har ganske enkelt fundet andet arbejde,- da der jo kun kan være én chauffør til hver bil,- hos de seriøse vognmænd,- samt at de ALDRIG kunne få sig selv til at køre for "de andre". At være lastbilchauffør,- er noget man har grund til at være stolt af,- - - og værne om !


TÆNK LIDT OVER DETTE,- - - - NÅR I HAR GRINET FÆRDIG !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.