Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
OG NU SKAL "REGNINGEN" SÅ BETALES- - - -AF BORGERNE !
DebatKolding kommune blev den første til at erfare de kolde kendsgerninger !

Hvem bliver mon den næste kommune,- der mærker effekten af overdrevet "gæstfrihed" ?

Det burde vel blive Åbenrå kommune,- ( Padborg ) ?

Indtægter og udgifter,- skal jo balancere,- eller udløse et overskud !


SÅ JA,- - -DET ER MEGET DYRT AT VÆRE GÆSTFRI !

Desværre bliver det nok svært,- endda meget svært,- at få Koldings borgmester til at indrømme "fadæsen". Derimod bliver det nok en hel del nemmere,- at finde frem til borgernes klare holdning,- til kommunens overdrevne gæstfrihed. Lad mig lige begynde med,- at vise HVORFOR jeg skriver dette indlæg :

Koldings økonomi er på katastrofekurs !
Det var overskriften i "JydskeVestkysten" ,- Fredag d. 9. August 2019. Lige nu er der udsigt til et voldsomt kasseforbrug hos Kolding Kommune på cirka 190 millioner kroner i år - eller 180 millioner kroner mere end politikerne budgetterede med for mindre end et år siden. Likviditeten styrtdykker, og der advares om, at den uden indgreb går i minus i 2023.


Nu behøver man ikke ligefrem en "doktorgrad" i matematik,- for at fatte årsagen til dette meget uheldige resultat,- i en borgmesters iver efter at tiltrække virksomheder til kommunen ? Faktisk blev der fra flere sider råbt "vagt i gevær",- da Koldings borgmester gik aktivt ind i kampen for,- at skaffe snyltende virksomheder til kommunen. Nå men det lader vi ligge,- for nu ER skaden jo sket. Det mest groteske er,- at de regnskabskyndige i kommunens stab,- nok burde have brugt en mere moderne "kugleramme",- lige fra den første dag.

At der er udgifter i kommune,- ved vi jo godt alle sammen ! Vi ved også,- at der skal være indtægter til at dække disse udgifter ! JA,- allerede nu,- vil enhver have opdaget,- at borgmesterens projekt aldrig kunne ende med at give indtægter,- af betydning. Manøvren med at byde alle de suspekte tiltag velkommen,- betød jo samtidig,- at man fik flere arbejdsløse,- der skulle forsørges af kommunen. Flere forskellige udgifter fulgte i kølvandet,- uden at dette senere blev "rette op". Derfor skulle der "skæres ned" på områder det var "kronraget" i forvejen,- og det betød gene og ulemper overalt hos kommunens borgere.

Disse mange suspekte virksomheder anvender hovedsagelig udenlandsk arbejdskraft,- der jo ikke bare tager arbejdet fra de lokale,- men de betaler jo IKKE skat,- eller bidrager til velfærden på nogen andre måder,- - - tværtimod. Selve virksomhederne,- der jo har såkaldte "datterselskaber" i udlandet,- lever højt på en EU-lov,- der tillader at man indbyrdes i en "koncern" må flytte rundt på pengene. Derfor vil Koldings mange nye virksomheder,- naturligvis benytte sig af dette,- og derved nedbringe virksomhedens skattepligtige indtjening,- til at absolut minimum. Desuden vil man opleve,- at man også anvender fradrag,- for overført underskud,- - - fra "datterselskaberne" i udlandet.

Oveni dette,- vil den del af virksomhederne der hører til i transportbranchen,- påføre Kolding kommune yderligere "tab". Dette på grund af, -at der anvendes lastbiler på udenlandske nummerplader,- således at omsætningen går direkte UD af Kolding kommune,- ja faktisk helt UD af Danmark. Nu står man så i Kolding med et væsentligt problem,- som vi nok vil opleve i andre kommuner med tiden. Der er skaffet arbejdspladser til kommunen,- JA,- men det er arbejdskraft der udelukkende er forbundet med UDGIFTER
.

SÅ ? - - -HVEM BLIVER MON DEN NÆSTE KOMMUNE DER ERFARER PRISEN ?
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.