Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
FDL - Stop forskelsbehandlingen: Lad os få spritkontrol på alle udlændingene
NyhedKommentar af Preben von Skjoeth, FDL

Set med danske øjne, ville det være prisværdigt, hvis politiet, snarest muligt, lavede en razzia, hvor man udelukkende kontrollerede udenlandske vognmænd og chauffører – og at hver eneste udlænding, der bliver kaldt ind til tjek, skal alkohol-testes. Det vilgivetvis afsløre flere spritpåvirkede, end betjentene måske inderst inde regner med.

Det er vigtigt at understrege, at en generel jagt på udlændinge ikke det primære formål, for der en da også udlændinge, som opfører sig ordentligt. Men det store antal afsløringer af spirituspåvirkede udlændinge, burde få politiets blå udrykningslys til kontantat blinke. Påvirkede chauffører øger den sikkerhedsmæssige risiko ganske betydeligt.

Der går næsten ikke en uge uden at der er afsløret en vildt beruset chauffør, og det eneste, der sker, er at vedkommende får lov til at sove rusen ud i detentionen, for så næste dag at få udleveret nøglerne til bilen med besked på, at han skal køre direkteud af landet. Det er i øvrigt langtfra sikkert, at vedkommende er helt spritfri, men det tjekker man ikke.

Det er yderst forståeligt, at mange danske vognmænd, og endnu flere chauffører, er både frustrerede og vrede over den positive forskelsbehandling, politiet, og myndighederne i øvrigt, giver udlændingene. Det er dels moralsk forkasteligt, og dels komplet uforståeligt.Så måske ville det være en god idé at øge presset på Christiansborg-politikerne.

Kilde: Frie Danske Lastbilvognmænd (FDL)
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.