Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Chaufførnyt
Dtl magasinet
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
SOS Dansk Autohjælp åbner ny station i Brøndby
NyhedDer er travlt hos SOS Dansk Autohjælp i hovedstadsområdet. Derfor udvider SOS Dansk Autohjælp, Sjælland med en ny station i Brøndby.

- Vi har succes med vores teknikerbiler, hvor vi giver hjælp på stedet, så kunderne kan køre videre i egen bil. Derfor har vi brug for en udvidelse med flere teknikerbiler, siger Reno Nebelong-Ibsen, der er driftschef på Sjælland og samtidig daglig leder på den nye station, der får adresse på Park Allé 349 i Brøndby.

Fremover kommer reddere fra hele distrikt Sjælland til at stifte bekendtskab med den nye station, for udover biler og garage kommer faciliteterne til at rumme en stor kantine og konferencerum, hvor der kan afholdes kurser og uddannelse.

- Det er ikke et mål for os at have flest mulige stationer, for vi foretrækker at have vores redningskøretøjer ude på vejene. Men i hovedstadsområdet, hvor vi har rigtig mange assistancer, giver det mening at åbne en ny station. At bygningerne så samtidig giver os mulighed for at samle redderne lokalt til kurser og uddannelse er et ekstra plus, siger netværkschef i SOS International, Hans Erik Hansen.

SOS Dansk Autohjælp har fokus på at holde redderne opkvalificerede både i forhold til service, sikkerhed og nye it-baserede løsninger.

Den nye station på park Allé i Brøndby får stationsnummer 607, og vognene er udskudt fra Køge. Den nye station deler adresse med station 604, SOS Dansk Autohjælp Bjærgning København.

Kilde: SOS International DK A/S


Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.