Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Chaufførnyt
Dtl magasinet
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
FDL om bremse-problematikken: Konstruktivt møde, der giver stof til eftertanke
NyhedJeg synes, det var et godt og konstruktivt møde, og det var rigtigt positivt, at der var så stor spørgelyst blandt de mange deltagere. Da både politiassistent Kaj Klaustrup fra Tungvogns Center Øst og bremsespecialisten René Lundegaard informerede bredt ogafslørede de fleste af problemerne, håber vi i FDL, at deltagerne har fået noget at tænke over, så de bestræber sig på at gardere sig, inden årsskiftet.

Det siger FDL´s kontorleder, Jens Groot, som også udtrykte tilfredshed med det store fremmøde. Det kom ikke bag på os i FDL, at der var enkelte, som udtrykte tvivl, men heldigvis var der flere blandt deltagerne, som har fået assistance af René Lundegaard, og de kunne bekræfte, at de – efter justeringerne hos René – ikke længere har problemer. Præcis, som FDL-Nyt før mødet, har omtalt.

Mødet afslørede dels, at det står slemt til hos rigtigt mange vognmænd, men også, at bremse-problemerne ikke er uløselige. Og det beløb, som det koster at få bremserne justeret hos René Lundegaard, er småting i forhold til, hvad dels en bøde, dels et ekstrasyn og værkstedsregning vil koste. Så vi kan kun opfordre til, at branchen i samlet flok lægger pres på dem, der udarbejder reglerne.

For det kan simpelt hen ikke være rigtigt, at man betaler i dyre domme for en helt ny trailer, som ikke opfylder bremsekravene. Derfor skal der lægges pres på både de enkelte producenter, importørerne, Færdselsstyrelsen og ikke mindst politikerne på Christiansborg,som har magten til at ændre systemet, så nye trailere fra første meter opfylder lovens krav. Alt andet er en hån mod branchen.

Kilde: Frie Danske Lastbilvognmænd (FDL)

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.