Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Skovsgaard : Danskegodschauffoer.dk lukker ned den 01. oktober 2020, tak for den tid du har fulgt siden...
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
NEMESIS "ITD",- - - NEMESIS !
DebatFlere års kursusvirksomhed,- er meget snart spildt !

Talrige medlemmer hos "ITD" vil stå med et værdiløst "diplom" !

Derfor er reaktionen fra "ITD",- faktisk ventet !

"Kristelig Arbejdsgiverforening" derimod,- -reagerer overraskende !


HVAD STÅR "KRISTELIG" EGENTLIG FOR ?

Når man ideologisk bygger sit virke op på en "kristen tro",- kan det kun virke overraskende,- at "KA" synger i kor med "ITD". Der er nok ingen der er overrasket over reaktionen fra "ITD",- som jo har rødder der går langt tilbage. Her blev medlemmerne hos "ITD" sat på skolebænken,- og blev "udlærte" samfundsnassere med "diplom". Dette er så med årene blevet udbygget til også at omhandle "handel" med billige chauffører, -fra alle kroge af verden. Faktisk er flere og flere chauffører i EU,- ansat gennem en "postordrevirksomhed" i eksempelvis Polen.

Nu er der så kræfter der vil sætte en stopper for dette misbrug af mennesker,- og indføre anstændige løn og arbejdsforhold på transportområdet,- som det er udlagt,- - indtil videre. Straks er "ITD" på banen med en skræmmekampagne,- og endnu en påstand om et monopol. Det er skudt helt forbi målet,- og det VED man hos "ITD",- der dette til trods bare kører løs med usande påstande,- således at alle medlemmerne med de fine "diplomer" ikke skal føle sig mere til grin,- - end højest nødvendigt.

MEN,- det er alligevel mest rystende,- at en "Kristelig" organisation,- hopper med på den galaj ! Hvordan kan man kalde sig "Kristelig",- og samtidig være svoren modstander af en anstændig behandling af mennesker ? JA,- de "billige løsninger" er chauffører der ikke får ret meget i løn,- MEN det er jo først og fremmest,- - - levende mennesker. Som "kristen" anser man et foster for at være et menneske,- og er således imod abort,- i et eller andet omfang. Javel ja ! Men er voksne mennesker med et kørekort,- ikke også mennesker ?

Tag det bare roligt,- der KAN ikke blive tale om noget monopol,- og der kan ikke blive tale om,- at indgrebet KUN skal gælde for udenlandske chauffører,- der udføre Cabotagekørsel. Da Danmark jo ER medlem af EU,- vil den gældende EU-lovgivning nok bremse dette tiltag i en tid,- eller i hvert fald trække arbejdet ud,- mens man finder en anvendelig løsning,- der ikke indeholder skyggen af "forskelsbehandling".

Det at man vil sikre udenlandske chauffører anstændige løn og arbejdsforhold,- betyder IKKE at 3F på nogen måder opnår et monopol. Faktisk vil den eneste model for en mindsteløn være nød til at blive gældende for ALLE på arbejdsmarkedet i Danmark,- altså en National Dansk mindsteløn. Her kan dette kun indføres ved,- at man fastholder "Den Danske Model",-som skal være grundlaget for sådan en mindsteløn,- og dække over samtlige faggrupper i Danmark. På den måde vil det IKKE være Politikerne der fastsætter de gældende satser,- men derimod fortsat parterne på arbejdsmarkedet,- - - altså repræsentanterne for flertallet af arbejdsgivere og flertallet af lønmodtagere.


RET SKAL VEL VÆRE,- - - RET ?
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.