Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Skovsgaard : Danskegodschauffoer.dk lukker ned den 01. oktober 2020, tak for den tid du har fulgt siden...
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
"MAN LIGGER SOM MAN HAR REDT" !
DebatHeldigvis er dette eksempel noget der KUN pynter på statistikken !

MEN,- der viser også tydeligt,- at kontrol SKAL have en "høj standard" !

Derfor skal man straks stoppe "Topchefernes" oplysninger,- - -fulde af "salgslak" !

Politikerer må IKKE lyve overfor Folketinget !


HVORFOR MÅ "TOPCHEFER" SÅ LYVE, - - - O V E R F O R - - POLITIKERNE ?

Sagen med en vognmand,- der har opbygget en virksomhed,- på basis af "falske fragtbreve",- der giver mulighed for flere former for snyd,- var ALDRIG kommet frem,- uden en indsats fra dygtigt og pligtopfyldende betjente hos "Tungvognsdrengene". Man kan godt sidde og frygte for,- om nogen af denne vognmands lastbiler,- har været udsat for "sidste nye skrig" indenfor kontrol,- - nemlig "discount-kontrol" der blot tager 4-6 minutter.

Der var en betjent der stod frem,- og der var så to betjente der stod frem,- og vi venter nu på nummer 3-og 4- og 5- og 6,- eller hv or mange der ender med at blive. Vi oplever nemlig NU,- at kernen af betjente hos "Tungvognsdrengene" faktisk både har de rette kvalifikationer,- og så har de sandelig også noget transportbranchen mangler,- altså moral. Det er jo nærmest "bøjet i neon" at visse "høje herre" er ved at spare sammen til en fed bonus,- og derfor indsender pyntede rapporter til "trinet" højere oppe.

Så hvad er mest skandaløst ? ER det,-at suspekte vognmænd,- kan bruge et såkaldt "datterselskab" som "sugerør",- og blot få en bøde på 250.000kr. Faktisk skulle manden have mistet retten til at drive virksomhed i Danmark,- og "datterselskabet" skulle have kørselsforbud i minimum 5 år. Det er muligt,- at vi bliver nød til at finde os i useriøse "Topchefer" på lige fod med useriøse vognmænd,- MEN denne kategori vognmænd,- som vi oplever her,- findes der ingen plausibel grund til,- - -at lade overleve.

Med direkte adresse til nutidens parodier af lastbilkontrol,- der KUN skal tjene det formål,- at får opnået nogle "måltal",- må ALLE vel snart erkende,- at der ER et troværdigt behov for en kontrolenhed,- med pligtopfyldende personale,- der IKKE skal virke som "snoredukker" for en "topchef" med egen dagsorden. OG,- det er naturligvis ekstra sørgeligt,- at det mere er "topchefens" pyntede oplysninger,- der havner i den offentlig statistik,- og desværre IKKE oplysningerne fra de dygtige betjente,- der udfører et flot stykke arbejde,- til trods for en voldsom mangel på ressourcer,- - - -og forståelse.

OG,-så må vi rose "Tungvognsdrengene" for,- at de fik etableret et "samarbejde" med kollegaer fra en anden region i landet. Det viser IGEN,- med stor tydelighed,- at det faktisk IKKE er "Tungvognsdrengene" der er problemet,- hvis der KAN tales om et problem,- det er derimod deres ledelse. Det MÅ og KAN kun være resulter der nedbringe snyderiet i transportbranchen,- der skal være det overordnede mål,- og på ingen måde,- de resultater der udløser en bonus til "Topcheferne". HUSK,- at disse "Topchefer" offentligt på en af de mange sociale sider,- har undsagt udtalelser fra en af deres egne ansatte,- der personligt har deltaget i de nye "discountkontroller",- og tager afstand fra dem.

Således er det IKKE taget til efterretning,- at dygtige og pligtopfyldende betjente,- kritiserer måden at der NU kontrolleres på. Denne kritik har man bare overhørt,- og har sendt nogle positive meldinger,- videre i systemet,- således at den ansvarshavende beslutningstager,- tror at alt er,- som det skal være,- og måltallene er fine. Jeg håber virkelig på,- at flest mulige chauffører,- begynder at fortælle offentligt om et eventuelt møde,- med sådan en kontrol.

HUSK,- at det ikke er de betjente,- der er stillet til midlertidig rådighed,- der bør klages over,- for de gør blot det de har fået ordre til. Derimod bør der klages offentligt over den ledelse der sender betjente på job,- UDEN den nødvendige værktøj,- og uden den nødvendige baggrundsviden ( uddannelse ). JA,- "slumlejren" i Padborg var en enorm skandale,- MEN hvad pokker er så dette her svineri.


DET KAN IKKE EN GANG BESKRIVES SOM ,- - - "ANARKI" !

P. S.

Baggrunden for dette indlæg,- kan læses
HER : Link
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.