Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Skovsgaard : Danskegodschauffoer.dk lukker ned den 01. oktober 2020, tak for den tid du har fulgt siden...
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
Ny V8 med den helt store pakke til Vognmand F.H & T.JØRGENSEN
LastOpbygget med eloxeret alu-dørk, hanebro under hytten, LED-lysskilt, cyklist kamera, blitzbro, arbejdslys, Norges bagende, ADR skilt og ildslukkere.

S-sovekabineførerhuset med højt tag er spækket med udstyr. Blandt andet driver+ pakke, Premium sæder med ventilation og varme, læderrat og komfort pakke. Derudover er alle spejle elektrisk opvarmet og justerbare. Der er køleskab, klimaanlæg, integreret aircooler, infotainment pakke, Premium DAB radio med Apple Car Play, navigation, Bluetooth og subwoofer. Derudover er der køje med udtræk, opbevaring på bagvæg, trykluftpistol og LED-Lys pakke.

Bilen er også udstyret med forskellige chaufførkomfort- og sikkerhedssystemer som f.eks opticruise automatgear, retarder og adaptivfartpilot med active predicition, LDW kørerbaneafvigelse og AEB avanceret nødbremse funktion.

Både førerhus – alt plastik inklusive – chassis og hjulnav er lakeret med Scanias MCC-farvekoncept. Fordelene ved dette koncept er, at lastbilen bliver leveret i præcis den farve, som kunden ønsker, direkte fra fabrikken, så den ikke skal forbi en maler først, og at alt på bilen kan indfarves, så den får et stilet, ensartet look.

Vognmand F.H & T.JØRGENSEN fik i august denne flotte S 520 A6x2 V8


Også de kolde vinterdage er der tænkt på – der er nemlig oliefyr som kan startes via en applikation og førerhuset har ekstra isolering.

F.H & T.Jørgensen har tilvalgt en Scania Repair- og Maintenance serviceaftale baseret på Scanias skræddersyet service-koncept. Aftalen kører de næste 5 år. Med en skræddersyet service-aftale får virksomheden udført serviceeftersyn på den nye lastbil efter behov og ikke efter antal km. Det er servicesælger Jakob Klarskov, der har stået for salg af serviceaftale.

Tillige har firmaet valgt Scania Finans og Scania Forsikring samt overførsel af tacografdata via Scania Communicator 300.

Kilde: Scania Danmark

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.