Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Chaufførnyt
Dtl magasinet
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
Kom tæt på byggeriet af Haderup Omfartsvej
NyhedLørdag den 14. september 2019 kl 10 åbner Vejdirektoratet, Haderup Borgerforening og vores entreprenører MT Højgaard og Gustav H. Christensen byggepladserne ved Viftrupvej. Alle er velkomne til at opleve byggeriet af Haderup Omfartsvej tæt på.

Hegnet til byggepladsen åbner kl. 10, hvor Vejdirektoratet byder velkommen. Derefter er der mulighed for at komme på guidede ture med Vejdirektoratets folk ud til de nye broer ved Viborgvej og Røjbækken og en tur ud på den fremtidige omfartsvej. Her vil det være muligt at se maskinerne og høre nærmere om, hvordan entreprenørerne bygger omfartsvejen.

På byggepladsen kan du møde Haderup Borgerforening, der sælger drikkevarer. Og der vil være medarbejdere fra Herning Kommune til stede, som kan fortælle om planerne for Haderup og de kommuneveje, der er blevet bygget.

Mød folkene bag byggeriet

”Vi oplever en stor interesse for byggeriet af omfartsvejen, og derfor vil vi gerne invitere alle helt tæt på både byggeriet, maskinerne og de folk, der faktisk bygger vejen,” siger John Kjærsgaard, der er projektleder i Vejdirektoratet.

I Haderup Borgerforening glæder formand Mette Jensen sig til at snakke om alt, hvad der handler om Haderup og omfartsvejens betydning for byen.

”Det her er en unik chance for at se vejbyggeriet på første parket guidet af fagfolk. Samtidig giver det os i borgerforeningen lejlighed til at få en snak med folk om omfartsvejen og om at bo i Haderup,” siger Mette Jensen.

Praktisk information

Hvor: Byggepladsen, Viftrupvej 11, Haderup

Tid: Lørdag den 14. september kl. 10 - 14

Der vil blive budt velkommen og fortalt om projektet hver hele time kl. 10, kl. 11, kl. 12 og kl. 13. Det vil således være muligt selv at vælge, hvornår man ønsker at aflægge besøget på byggepladsen.

Der vil være to guidede ture - en der giver mulighed for at se brobyggeriet, og en der giver mulighed for at se vejbyggeriet.

De guidede ture vil starte fra pladsen hver hele time fra ca. kl. 10.15 til både broerne og selve omfartsvejen. Hver tur tager cirka 45. minutter.

Sidste tur er kl. 13.15.

Kommer du i bil, vil der være mulighed for parkering på pladsen eller langs Viftrupvej. Og husk, det er en byggeplads, så kom i praktisk fodtøj og passende overtøj.

Kilde: Vejdirektoratet
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.