Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
Holbæk Lift & Materieludlejning A/S har fået en ny Scania G 410
LastOpbygget med HMF 2820 kran, maskinlad med hydraulisk svingbare ramper, spil, skabe med udtræksskuffer og mange andre detaljer kan du her nyde en flot Scania G 410 leveret til Holbæk Lift & Materieludlejning A/S.

Det flotte G førerhus udstråler en markant kombination af komfort og elegance, indvendigt såvel som udvendigt. Den tilbyder omfattende opbevaringsplads samt et rummeligt førerhus, der er let at komme omkring i.

I førerhuset finder man blandt andet Premium sæder med ventilation og varme, træ/læderrat, spejle der alle er elektrisk opvarmet og justerbare. Komfort pakke, køleskab, klimaanlæg og et oliefyr der kan startes via en applikaiton. LED-Lys pakke,køje med opbevaringsramme på bagvæg, køleskab, trykluftpistol.

Scania G 410 B 8X2*6 til Holbæk Lift & Materieludlejning A/S


Til chaufføren er der Infotainment pakke, Premium DAB radio med Apple Car Play,navigation og Bluetooth.

Heller ikke sikkerheden er der sparet på. Den nye G 410 har nemlig Opticruise automatgear, Retarder og Adaptivfartpilot med active predicition, LDW kørerbaneafvigelse og AEB avanceret nødbremse funktion.

Både førerhus – alt plastik inklusive – chassis og hjulnav er lakeret med Scanias MCC-farvekoncept. Fordelene ved dette koncept er, at lastbilen bliver leveret i præcis den farve, som kunden ønsker, direkte fra fabrikken, så den ikke skal forbi en maler først, og at alt på bilen kan indfarves, så den får et stilet, ensartet look.

Holbæk Lift & Materieludlejning A/S valgt at tegne en Scania serviceaftale med drivline dækning samt overførsel af tacografdata via Scania Communicator 300

Kilde: Scania Danmark

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.