Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
Helt ny IVECO Daily stempler ind hos sjællandsk servicevirksomhed
LastEn af de første helt nye IVECO Daily i Danmark er netop leveret til J E Service, der lever af at servicere kraner, gummigeder og andre entreprenørmaskiner på stedet. ”Vi kører tusindvis af kilometer om året, så komforten bag rattet er helt afgørende,” fortæller indehaver Jens Erik Nielsen om varebilen, der blev leveret af IVECO Odense.

Så er ventetiden endelig forbi på den helt nye IVECO Daily, der havde dansk snigpremiere med en 24 timers stafet fra Skagen til København som optakt til Le Mans i juni. En af de første herhjemme, som netop har fået fingre i den nye model, er Jens Erik Nielsen, indehaver af J E Service i Rønnede på Sydsjælland, der lever af at køre ud og servicere entreprenørmaskiner som fx gummigeder og kraner.

- Vi udfører reparationer og udskiftninger på stedet, så vores biler skal være stærke og fungere som rullende værksteder med alle reservedele og materialer om bord, fortæller han om sin nye IVECO Daily, der føjer sig til en vognpark, som i forvejen består af to IVECO lastbiler.

- Samtidig kører vi mange tusind kilometer om året. Det betyder, at ud over robusthed og styrke er komforten bag rattet afgørende for os, så vi kan tilbyde vores medarbejdere en førsteklasses køreoplevelse, fortsætter han.Et arbejdsliv på første klasse
J E Services nye IVECO Daily er leveret af IVECO Odense og udstyret med en 3,0 l 180 hk dieselmotor i bedste miljøklasse Euro6 m1, der egner sig særligt til de tunge transportopgaver.

Derudover har den fx Hi-Matic automatgearkasse, luksussæder i førerkabinen, kopholder, firevejs justérbart rat, klimaanlæg, førerassistancesystemer lige fra adaptiv fartpilot til proaktiv vognbaneassistent samt multimediesystem med både Apple Carplay og Android Auto, der samtidig sikrer 100 procent konnektivitet.

- Modellen er den første i klassen, som fuldt ud lever op til Euro 6D/Temp normen og tilbyder grønne transportmuligheder, hvor komforten bag rattet går hånd i hånd med større trækkraft og forbedret brændstoføkonomi. Samtidig er der mulighed for at få integreret en kæmpe palet af førerassistance- og multimediesystemer, så brugeren får en ægte luksusoplevelse bag rattet, forklarer transportkonsulent Mark Olsen fra IVECO Odense og uddyber:

- Den nye IVECO Daily åbner også for helt nye muligheder for at være digitalt forbundet og udnytte big data proaktivt. Fx kan vi centralt holde styr på varebilens performance, lave proaktiv diagnostik og foretage de justeringer, der skal til for at optimere bilens ydeevne. Det er alt sammen med til at sikre de afgørende ekstra procenter, der gør en kæmpe forskel i hverdagen, både hvad angår performance og arbejdsglæde, uddyber han.

Klar til alle typer opgaver

Set udefra er det ikke til at tage fejl af den helt nye IVECO Daily hos J E Service, der på bagenden har fået monteret en lightbar med 4 ekstremt kraftige led-lygter og roterende arbejdsblink. Ud over den iøjefaldende belysning er den nemlig også folieret med virksomhedens logo og slogan. Jens Erik Nielsen slutter af:

- Vi skal kunne træde til under alle forhold, så det er vigtigt, at vi både har lys at arbejde i og selv kan ses af andre trafikanter, når det er mørkt udenfor. Varebilen har desuden anhænger bagpå, så vi altid kan have det nødvendige udstyr og reservedele med. Vi ved jo sjældent på forhånd, om dagen fx byder på reparation af en kran i det indre København eller udskiftning af traktorhjul på Fyn, så det gælder om at være forberedt på alle typer opgaver fra starten.

Kilde: IVECO

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.