Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
QR-koder effektiviserer trailervedligeholdelsen
NyhedTransportsektoren kan opnå korrekt og sikker levering af originale reservedele og dermed spare både tid og penge, når trailerne er på værksted for at blive repareret eller vedligeholdt. Det viser de foreløbigeerfaringen med brug af det unikke QR-kodesystem, som Krone introducerede for et år siden.

Hver enkelt ny trailer er fra fabrikken forsynet med en QR-kode. Når mekanikeren med sin mobiltelefon eller tablet aflæser koden, får han automatisk adgang til Krones webportal, hvorfor han kan logge ind på shoppenog få tilgang til en komplet liste over alle de komponenter, traileren er opbygget af. Det sker i form af diagrammer, skematiske tegninger og fotos. Med få tryk på skærmen kan han bestille de enkelte reservedele, som hurtigt leveres fra lagre i Padborg elleri Herzlake. Oftest er der tale om dag-til-dag levering.


Inden introduktionen af QR-systemet skulle mekanikeren indtaste chassisnummeret på den enkelte trailer for at få adgang til de relevante informationer. En enkelt tastefejl kan imidlertid resultere i, at der fremsendesen forkert reservedel, og dermed forlænges trailerens ophold på værkstedet.

-For os handler det om at give vores kunder den service, der er sikrer en optimal udnyttelse af materiellet. Det kræver hurtig levering af originale reservedele. Jo lettere vi kan gøre tingene, jo hurtigere kommertraileren på landevejen igen, siger after sales manager Uffe Steffensen.

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.