Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
Ny støjskærm ved Bjæverskov forlænges med 700 meter
TrafikFolketinget har givet Vejdirektoratet grønt lys til at forlænge en ny støjskærm langs et boligområde ved Bjæverskov med yderligere 700 meter.

Det skyldes, at projektet er blevet billigere end forventet, og man derfor kan få flere meter støjskærm inden for budgettet til glæde for boligejerne langs Vestmotorvejen.

De første 2 kilometer af støjskærmen ventes at stå færdig i løbet af november. Den færdige skærm på 5 meter i højden og en samlet længde på 2,7 kilometer forventes at være klar i foråret 2020, fortæller Christian Tolderlund, der er projektleder i Vejdirektoratet.

Klar til maj

”Nu er vi snart i mål med den planlagte del af støjskærmen, som vi håber kommer de mange beboere langs Vestmotorvejen ved Bjæverskov til glæde allerede til november. Vi regner med, at vi kan få sat resten af støjskærmen op senest til maj næste år, men også gerne hurtigere,” siger Christian Tolderlund.

Støjskærmen vil med forlængelsen dække hele motorvejsstrækningen fra vest for Bjæverskov og frem til den eksisterende støjvold ud for Vemmedrup.

Med forlængelsen af støjskærmen viser Vejdirektoratets beregninger, at næsten 700 boliger får reduceret støjen hørbart fra Vestmotorvejen, hvilket er omkring en tredjedel flere boliger end med den oprindelige løsning.

Kilde: Vejdirektoratet
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.