Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
Vejdirektoratet - Bilister har fundet vej til ny motorvej
NyhedDe vestsjællandske bilister har hurtigt taget den nyåbnede forlængelse af Kalundborgmotorvejen til sig. Over 19.000 bilister tager hver dag turen på 2. etape af Kalundborgmotorvejen mellem Kvanløse og Dramstrup, der åbnede tilbage i september. Det viser trafiktal fra Vejdirektoratet.

Den 6,5 kilometer lange tilføjelse til Kalundborgmotorvejen løber fra Kvanløse i øst til lidt efter Dramstrup i vest. Strækningen åbnede i dens fulde udstrækning med to kørespor i hver retning og et nyt rampeanlæg den 22. september i år.

Med i alt 19.400 bilister i døgnet, ligger trafiktallet en anelse over Vejdirektorats forventninger til strækningen, som lå på 19.000 inden åbningen.

Normalt tager det et vist antal måneder før trafikanterne finder vej til en ny strækning, men i dette tilfælde har pendlerne brudt med tendensen.

Her spiller det nye tilslutningsanlæg ved Jernløse en væsentlig rolle, hvor ramperne mod København bidrager med 3.500 bilister om dagen til det samlede regnestykke på strækningen.


Lokalveje skånes

”Det er naturligvis glædeligt, når et nyt stykke motorvej så at sige leverer varen fra første dag. Når bilisterne vælger motorvejen og bruger det nye tilslutningsanlæg betyder det, at de mindre veje i området bliver skånet for en hel del trafik,” siger Christian Tolderlund fra Vejdirektoratet, der stod i spidsen for byggeriet af den nye motorvejsstrækning.

"Det må kunne mærkes i lokalmiljøet, og samtidig giver det mere plads og bedre sikkerhed for de folk, der har et lokalt ærinde i Regstrup eller Jernløse," siger han.

Linjeføringen til fortsættelsen af Kalundborgmotorvejen i en 3. etape ligger fast, men afventer en politisk beslutning i Folketinget.

Kilde: Vejdirektoratet
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.