Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
FDL - Transportminister før dagens møde i Bruxelles: Vigtigt, vi bekæmper den sociale dumping
NyhedTransportminister Benny Engelbrecht og Transportudvalget sætter i dag fokus på Vejpakken og den grønne omstilling af transportområdet. Det sker ved et stort møde i Bruxelles, hvor man bl.a. skal drøfte de danske prioriteringer med repræsentanter fra EU-systemet.Så det bliver spændende, hvad man når frem til.

Vi skal bekæmpe social dumping på transportområdet, fastslår transportminister Benny Engelbrecht, og han siger, at Vejpakken et vigtigt redskab hertil. Desuden er Benny Engelbrecht meget optaget af en grøn omstilling af transportområdet, som er afgørende for,at regeringen kan nå sit nok lidt for ambitiøse klimamål.

Transportministeren ser derfor meget frem til, senere i dag at deltage under Transportudvalgets studietur til Bruxelles, hvor der fokuseres på Vejpakken og den grønne omstilling af transportområdet. Det sker ved et møde med bl.a. kommissær Violeta Bulc og KarimaDelli, som er formand for Europa-Parlamentets Transportudvalg.

Det er vigtigt, at vi på tværs af partierne i Folketinget står sammen i kampen mod social dumping og i arbejdet for at sikre den grønne omstilling af transportområdet, siger transportminister Benny Engelbrecht. Derfor ser jeg meget frem til, at jeg i dagensløb skal drøfte de vigtige områder med mine danske kollegaer, når vi sammen tager dagsordenen op i EU.

Kilde: Frie Danske Lastbilvognmænd (FDL)

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.