Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Fra fotoalbummet...

Dtl magasinet
Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
OG DET VAR SÅ DET FØRSTE SKRIDT !
DebatDet gik heldigvis,- i den rigtige retning !

Sørgeligt,- at der skulle gå SÅ mange år,- inden ret blev til ret !

Måske vil man fremover,- lade dette være gældende,- "over hele linien" ?

Det kunne dække flere andre afgørende "områder" også !


"CODE OF CONDUKT" BETYDER EN FORSKEL !
Flot opbygning til Vognmand Eskildsen
Flot opbygning til Vognmand EskildsenVognmand Per Eskildsen fra Fredericia har netop fået en ny opbygning fra SAWO i Kolding, opbygget på en SCANIA R 580.

Da vognmanden selv skulle køre bilen, er der ikke sparet på udstyr og detaljer.

Bilen er opbygget med et SAWO wirehejs af typen CLF 432S-3W, der har en optrækskapacitet på 28 ton hvilket er det kraftigste på markedet.
Ombygning af motorvejskryds 59 ved Fredericia skal løse trængselsproblemer
TrafikDer er trængselsproblemer i både det sydlige og nordlige rampekryds i motorvejskryds 59 ved Fredericia. Vejdirektoratet bygger nu krydset om i samarbejde med Fredericia Kommune for at mindske de trafikale gener på lokaliteten.

Om morgenen er der primært problemer med at afvikle trafikken fra motorvejen, og om eftermiddagen primært problemer den anden vej mod motorvejen.

Sådan kan trafiksituationen nogenlunde opsummeres i motorvejskryds 59 ved Fredericia Syd.
SAWO har lige leveret en ny EFFER 1405 8S+6S til Bent Mortensen A/S, Aarhus.
SAWO har lige leveret en ny EFFER 1405 8S+6S til Bent Mortensen A/S, Aarhus.Den kraftfulde kran har en hydraulisk rækkevidde i hovedkran på 19,65 meter, hvor den løfter 4.180 kg. Med heavy duty fly-jib er den hydrauliske rækkevidde på 31,96 meter, hvor den løfter 1.165 kg. Med to manuelle arme er rækkevidden hele 35,90 meter og 790 kg. Den er monteret med 3 ton spil, hvor wiren automatisk følger udskuddene ud og ind. Den er monteret med fuld forstærket frontstøtteben så den kan løfte fuld kapacitet over førerhuset.

Opbygningen er udført af SAWO i Sørup efter kundens ønsker om montering af skabe og aflægningsplads, derudover er der monteret afdækningsplader, så den er let at holde ren .
Asfaltarbejde ved afkørsel 48 kan give længere rejsetid
TrafikVejdirektoratet lægger fra onsdag 8. maj og cirka to uger frem slidlag på til- og frakørselsrampe nr. 48 Syd mellem Sydmotorvejen og Vestre Landevej.

samme periode bliver der lagt nyt slidlag på cykelstien på begge sider af Vestre Landevej.
Dansk speditørvirksomhed dømt for medansvar for godskørsel uden tilladelse
NyhedDen 1. maj 2019 blev en dansk speditørvirksomhed ved Retten i Glostrup idømt bødestraf for medvirken til ulovlig godskørsel ved at have indgået eksklusivaftale med en transportvirksomhed, som ikke havde tilladelse til at udføre godskørsel for fremmed regning.

Sagen startede i 2017, hvor transportvirksomheden flere gange blev standset af politiets Tungvognscenter Øst, og hvor det ved politiets kontrol blev konstateret, at der blev udført kørsel uden godstilladelse.
EN "TRYLLEKUNSTNER" SER DAGENS LYS !
DebatEn "Dansk" vognmands duo der kan trylle,- bliver Polens "redning" !

Polske vognmænd har ikke evnet,- det samme som den "danske" vognmand" !

Derfor er der opstået den såkaldte "Fillippiner-Finte" !

Den kan man så få afskaffet,- med dette "Danske" tryllenummer !


INTET ER UMULIGT FOR DEN,- - DER BÆRER VILJEN I HJERTET !
FDL - Problematisk kamp mod social dumping: Det er alt for tidligt at juble
NyhedDet er fuldt forståeligt, at flere organisationer, vognmænd og danske chauffører, venter sig meget af det seneste politiske udspil om social dumping. Men det er desværre alt for tidligt at juble, for det har før vist sig, at politikerne, selv i flertals-situationer, er løbet fra deres løfter. Hvilket vi har oplevet gang på gang, og vel at mærke fra de selvsamme politikere, som på foreningernes generalforsamlinger og årsmøder, fortæller, hvor meget, de har knoklet, og gjort, for den danske vognmands-branche.
EN "GRATIS OMGANG" !
DebatJA,- der er valgkamp,- kan man godt mærke !

Uden den,- nok ingen "gode hensigter",- - - desværre !

NU,- vil man skærpe straffen for en specifik overtrædelse !

Og så vil man øge kontrollen med ulovlig parkering ?


DER MANGLER FAKTISK EN VÆSENTLIG "DETALJE" HER !
STRIBEVIS AF "DIFFUSE" OVERSKRIFTER,- - - SLØRER SANDHEDEN !
Debat"Fillippiner- Finten" bliver svær at tackle,- - lyder én !

En anden efter lyder "Kampen mod Social Dumping",- -på rastepladserne !

Social Dumping og lavtlønnede chauffører,- svækker tilliden til EU,- lyder en tredje !

INGEN lyder : Nu gør Danmark det Danmark KAN,- - og MÅ gøre ?


ALLE PROBLEMERNE ER SELVFORSKYLDTE,- - -GANSKE ENKELT !
DTL til møde med transportkommissæren om rastepladser
NyhedDTL-Danske Vognmænds administrerende direktør, Erik Østergaard, var her til eftermiddag til møde med Transportkommissær Violeta Bulc om sikre og komfortable overnatningsmuligheder for chauffører. Ikke kun Danmark slås med problemer.

Både arbejdsgiver- og lønmodtagerside er gået sammen om at finde holdbare løsninger på overnatningsproblemerne for chaufførerne over hele Europa. Dårlige faciliteter, alt for få pladser og tyverier hører til hverdagen for mange af Europas chauffører, når de holder deres lovpligtige hvil på rastepladserne.
Nye europæiske anbefalinger til vedligehold og kontrol af låsemekanismer, der skal fastholde sættevogne på lommevogne
NyhedDet Europæiske Jernbaneagentur har udgivet en handlingsplan med anbefalinger til vedligehold og kontrol af låsemekanismer, der anvendes til at fastholde sættevogne på lommevogne.

I marts 2019 blev en taskforce (Joint Network Secretariat) under Det Europæiske Jernbaneagentur nedsat på opfordring af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.
NU ER TAL JO,- - - BARE TAL !
DebatCharmeoffensiv fra Regeringen her i elvte time,- - før valget !

Dog er det fortsat "eksperternes" fine tal,- - man slynger om sig med !

63 "forslag" til forbedringer i kampen mod Social Dumping,- - på arbejdsmarkedet !

Dette dækker over det totale arbejdsmarked,- skal man huske på !


DER ER NOK IKKE HENTET MANGE TAL,- - - -FRA TRANSPORTBRANCHEN !
DTL: Regeringsudspil til bekæmpelse af social dumping tegner godt
NyhedDet bliver næppe den siddende regering, der kommer til at gennemføre de 63 forslag, som 3-partiregeringen har lagt frem. Men perspektiverne er gode, for langt de fleste forslag vil med de blå partiers kurs utvivlsomt kunne få flertal efter valget.

Det bliver næppe den siddende regering, der kommer til at gennemføre de 63 forslag, som 3-partiregeringen har lagt frem. Men perspektiverne er gode, for langt de fleste forslag vil med de blå partiers kurs utvivlsomt kunne få flertal efter valget.
Udbygning af Fynske Motorvej er sat i gang
TrafikTransport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen har netop taget første spadestik til udbygningen af motorvejen på Vestfyn mellem Odense V. og Nørre Aaby. Motorvejen skal udbygges fra fire til seks spor for at afhjælpe trængselsproblemerne på Fyn.


Transport-, bygnings- og boligministeren tog i dag det første spadestik til udvidelsen af motorvejen på Fyn med hjælp fra en gravko.
FDL - Forfejlet kritik af miljøplan: Godstransport på lastbiler bliver stadigt mere grøn
NyhedDer er ikke meget, jeg er enig med transportminister Ole Birk Olesen i, men Ole Birk Olesen har ret i, at mange steder hersker en snæversynet opfattelse af, at den kollektive trafik er grøn transport, mens biltrafik, herunder naturligvis godstransport, udelukkende repræsenterer den sorte transport. Det er en forsimplet generalisering, som Birk Olesen, fremhæver. Og ingen bør være i tvivl om, at en sammenhængende, transportinfrastruktur er afgørende for at opretholde og videreudvikle vores samfund, så det bliver rustet til en fremtid, hvor flere bruger vores veje og skinner.
Scania - Danmarks bedste lastbilchauffør kåret
NyhedDen 23-årige chauffør Alexander Staun fra Horsens i Østjylland vandt i weekenden Danmarksmesterskabet i Scania Driver Competitions 2018/2019 foran den tidligere europamester.

Feltets yngste chauffør vandt konkurrencen foran Lars Søndergaard, der er den regerende europamester og Brian Poulsen, der vandt danmarksmesterskabet i 2012. I finalen, som blev afviklet i forbindelse med åbent hus i Ishøj, dystede i alt 12 finalister i forskellige lastbilrelaterede discipliner som manøvre- og økonomikørsel, lastsikring, tekniske øvelser og førstehjælp.