Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
DTL magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
Øget fokus på om lastbiler overholder Maskindirektivets krav
NyhedFlere uheld med kraner og tippeladlastbiler skyldes, at maskinerne ikke er opbygget forsvarligt. Derfor efterspørger forsikringsselskaberne i højere grad dokumentation på, at de havarerede maskiner overholder kravene i Maskindirektivet.

Havariundersøgelser har vist, at årsagen til en række ulykker, der involverer maskinopbygninger som fx tippelad, skal findes i, at Maskindirektivets krav til de tekniske løsninger ikke bliver overholdt.
Nielsen Trucking har købt ny Moffett medbringertruck
Nielsen Trucking har købt ny Moffett medbringertruckNielsen trucking Aps har for nyligt modtaget denne fabriksny Moffett medbringertruck.

En Moffett M4 25.4 NX. Denne Moffett er leveret med træk på alle 3 hjul, således den ogsåkan køres sidelæns. Dette er med til at optimere ind og udlastning. Den er derudover med saksudlæg til 1.000 mm. og udskydergafler. Trucken har en løftehøjde på i alt 3 meter og fast mast. For bedre fører-ergonomi er den blevet udstyret med affjedret sæde.
Hyundai vinder innovationspris
NyhedHyundai har vundet den anden udgave af den årlige Truck Innovation Award for Hydrogen Mobility Project, som er baseret på fabrikkens tunge elektriske brint-lastbil, H2 Xcient.

Hyundai introducerer de grønne brint-drevne lastbiler til en række vognmandskunder i Schweiz til næste år, og flere andre europæiske lande i de kommende år.

Prisen uddeles af organisationen International Truck of the Year (IToY), som består af 24 journalister og redaktører fra førende europæiske lastbilmedier, samt en række associerede medlemmer fra hele verden.
New Actros er Årets Lastbil i Europa
NyhedMercedes-Benz’ nye Actros-generation er blevet valgt til International Truck of the Year 2020 af en jury bestående af 24 journalister og redaktører fra førende transportmedier i lige så mange europæiske lande.

Den prestigefulde pris blev overrakt til Uwe Baake, chef for produktudvikling hos Mercedes-Benz Trucks, under et galla-arrangement onsdag aften på Solutrans, årets største transportmesse i Europa, som i disse dage afholdes i den franske by Lyon.
Landsdækkende roadshow løfter sløret for fremtidens køreoplevelse
LastDecember måned kommer i år til at stå i den tunge transports tegn, for IVECO ruller nemlig ud med et landsdækkende roadshow til en række forhandlere. Touren har den helt nye IVECO S-WAY på programmet og varer fra d. 5. december og frem til d. 18. december. Undervejs gør IVECO holdt i byerne Maribo, Roskilde, Padborg, Vejle, Aarhus, Herning, Thisted, Aalborg og Odense.

- Vi kommer rundt i hele landet og giver de besøgende en eksklusiv chance for at testkøre den nye IVECO S-WAY og få et førstehåndsindtryk af, hvordan de mange nye muligheder for konnektivitet og komfort bidrager til fremtidens køreoplevelse.
Danskegodschauffoer.dk lukker
InfoEn epoke er ved at tage en ende, tiden er kommet til at drosle ned og lave andre aktiviteter, dette bevirker at danskegodschauffoer. dk lukkes ned inden for det næste år. de næste 3 - til 4 måneder opdater vi stadig lidt på portalen, herefter vil domænet blive drejet over på www.eurodrivers.dk inden den lukkes helt i ultimo oktober måned 2020, det vil sige at man ikke kan finde linkhenvisninger efter domænet er drejet over på eurodrivers.

Beslutningen er taget på grund af at flere andre sociale medier så som Facebook med flere omhandler samme emner, så man skal blot lave lidt søgning, så kan man læse og kommenterer som man har lyst til.

Danskegodschauffoer.dk takker af efter 11 år med masser af gode input fra transportverdenen....

Skovsgaard