Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Fra fotoalbummet...

Dtl magasinet
Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
29 sager på to dage med kontrol af tunge køretøjer
Nyhed162 tunge køretøjer blev standset og kontrolleret, da Tungvognscenter Syd i sidste uge gennemførte to større kontroller på Sønderjyske motorvej og Østjyske motorvej.

De to kontroller, der blev afholdt den 22. maj og den 23. maj 2019 på henholdsvis Sønderjyske motorvej/E45 Ustrup V og på Østjyske motorvej/E45 ved Ejer Bavnehøj, resulterede i 29 sager hvoraf flere forventes at føre til en række sigtelser, når de er blevet efterforsket yderligere.
Vejdirektoratet lægger ny asfalt på Vestmotorvejen ved Korsør
TrafikFra på lørdag den 1. juni og cirka tre uger frem udskifter Vejdirektoratet den slidte asfalt på Vestmotorvejen ved Korsør i østgående retning.

Asfaltarbejdet finder sted mellem rampeanlæg 43 Halskov og rampeanlæg 40A Slagelse V.
Arbejdet starter med, at den gamle belægning fræses af. Herefter udføres der lokale reparationer i belægningen. Endelig udlægges der ny belægning, og til slut påføres der striber.

Arbejdet vil blive udført som aften- og natarbejde mellem klokken 18.30 – 06.30, dog på fredage, søndage og helligdage fra klokken 20.00 og på lørdage fra kl. 14.30.
Norge vinder Scania Driver Competitions 2018-2019
Nyhed30 af Europas bedste chauffører har i weekenden dystet i verdens største chaufførkonkurrence i Södertälje, der torsdag aften blev officielt åbnet i ren Oscarstil og med åbningstale af Erik Ljungberg, Senior Vice Precsident, Scania Brand, Marketing and Communications. ”Uanset hvordan det går Jer i denne konkurrence, er I alle vindere, alene ved at være kommet så langt og sidde som de 30 bedste chauffører i Europa”.

Fra Danmark deltog feltets yngste deltager, 23-årige Alexander Staun, der vandt det danske mesterskaber 4. maj 2019 i Ishøj. Med på turen var også nr. 2, Lars Søndergaard, den regerende europamester og nr. 3, Brian Poulsen, der vandt danmarksmesterskabet i 2012.
HVOR ER DET LIGE DET GÅR GALT ?
DebatOvertræder man ikke EU-lovgivningen her ?

Måske er der endda tale om direkte "særbehandling" ?

Der skal vel placeres et ansvar,- for dette svineri ?

EU-lov trumfer nok ikke National lov,- - - alligevel ?


MAN PISSER PÅ DANSKE CHAUFFØRER !
"DEN FRIE BEVÆGELIGHED" ER JO IKKE EN "BLANCO-CHECK" !
DebatBegrebet "Fri Bevægelighed" misbruges på det groveste,- - hver eneste dag !

Det er reelt set,- et direkte "misbrug",- at en rettighed for EU-borgere !

MEN,- her er ingen undskyldning for,- at forbinde dette med Social Dumping !

Det hele handler om personer og varer,- og INTET andet !


STOP DET MISBRUG,- - FRIVILLIGT,- - ELLER VED TVANG !
Nu åbner fire kilometer ny Kalundborgmotorvej
TrafikDen kommende weekend kan bilisterne køre ud på 4 kilometer ny motorvej, når Vejdirektoratet åbner den første del af Kalundborgmotorvejens 2. etape. Strækningen udgør hovedparten af den i alt 6,5 kilometer lange etape mellem Kvanløse og Dramstrup.

Den tidlige åbning gælder strækningen fra Kvanløse, hvor den nuværende Kalundborgmotorvej slutter i dag, og frem til et stykke efter Nr. Jernløse. Som en del af den nye strækning tilføjes også et nyt stort rampeanlæg på vejkortet kaldet Jernløse (3).
FDL - Politikernes svigt koster vognmændene dyrt: Mangelfuld kontrol giver snyderne alt for frit spil!
NyhedSom FDL, med jævne mellemrum, har været inde på, har både politikerne og deres embedsmænd, samt rigspolitiet, svært ved at leve op til deres mildest talt luftige løfter om, hvordan vi får styr på godstransport på gummihjul. Det eneste, vi har talrige gange har hørt, er ”at nu skal den sociale dumping bekæmpes”, og ”nu skal vi have den trafikale infrastruktur på plads”. Bortset fra regeringens forslag om en forbedret trafikstruktur, er der intet sket. Og trafikplanen falder muligvis på gulvet, hvis den røde blok vinder valget.
Nu kommer der ny asfalt på E45 Østjyske Motorvej mellem Skanderborg S og Aarhus S
TrafikI 2018 udbyggede Vejdirektoratet den jyske rygrad på motorvejen mellem Skanderborg S og Aarhus S, så der er tre spor i hver retning. Nu lægger vi ny asfalt på strækningen, så trafikanterne får en bedre kørekomfort. Vejarbejdet starter sidst i maj og forventes afsluttet i september.

I de kommende måneder udlægger Vejdirektoratet ny asfalt på den udbyggede strækning af E45 Østjyske Motorvej mellem Skanderborg S og Aarhus S – i alt seks kørespor på en 15 km lang strækning.
Vejdirektoratet lægger ny asfalt på Rute 13 Hovedvejen ved Hvam
TrafikDe næste fire uger lægger Vejdirektoratet ny asfalt på rute 13 Hovedvejen ved Hvam på en strækning på cirka 4 km.

Arbejdet starter med, at den gamle belægning affræses. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny belægning, og til slut påføres der striber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.