Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Job i Transport
Nordsjællands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Chaufførnyt
Dtl magasinet
Fra fotoalbummet...

Amukurs.dk
Arbejdstilsynet
Ulykke Patientforeningen
Maribo Erhvervspark er klar med første etape
NyhedFørste etape af Maribo Erhvervspark ved Sydmotorvejens afkørsel 48 er klar til indflytning. Erhvervsparken skal give virksomhederne optimale betingelser og trække flere til. Hos Lolland Kommune lægges der ikke skjul på, at ambitionerne for erhvervsområdet er store, men udgangspunktet er også godt.

Erhvervsparken henvender sig til transporttunge erhverv og tilhørende erhverv, og borgmester Holger Schou Rasmussen er sikker på, at der er potentiale til af blive et nyt stort transportcenter i Sydøstdanmark .
Manipulation gav bøde på en halv million til vognmand og chauffør
NyhedEn dom ved Retten i Roskilde for manipulation af takograf gav torsdag en bøde på over 500.000 kr. og fire års ubetinget frakendelse af førerretten til chaufføren.

Tungvogncenter Øst (TCØ) ved Midt- og Vestsjællands Politi havde en travl dag den 29. august 2019. For mens flere betjente efterforskede i en større sag om ulovlig cabotage og dokumentfalsk, havde andre betjente og anklagemyndigheden travlt i Retten i Roskilde.
Nyt om vejarbejder - Vejdirektoratet lægger ny asfalt på Rute 29 Aggersundvej ved Aars
TrafikFra onsdag den 4. september og cirka to uger frem lægger Vejdirektoratet ny asfalt på en strækning på omkring to kilometer på rute 29 Aggersundvej ved Aars.

Arbejdet starter med, at den gamle belægning affræses. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny belægning, og til slut påføres der striber.
Ny V8 med den helt store pakke til Vognmand F.H & T.JØRGENSEN
Ny V8 med den helt store pakke til Vognmand F.H & T.JØRGENSENOpbygget med eloxeret alu-dørk, hanebro under hytten, LED-lysskilt, cyklist kamera, blitzbro, arbejdslys, Norges bagende, ADR skilt og ildslukkere.

S-sovekabineførerhuset med højt tag er spækket med udstyr. Blandt andet driver+ pakke, Premium sæder med ventilation og varme, læderrat og komfort pakke. Derudover er alle spejle elektrisk opvarmet og justerbare. Der er køleskab, klimaanlæg, integreret aircooler, infotainment pakke, Premium DAB radio med Apple Car Play, navigation, Bluetooth og subwoofer. Derudover er der køje med udtræk, opbevaring på bagvæg, trykluftpistol og LED-Lys pakke.
SÅ BLEV DER "SAT HOVED" PÅ KONTROLSKANDALEN !
DebatRigspolitiets "undskyldning" er nu blevet til en "forklaring" !

Dog uden,- at skandalen bliver mindre af det !

Faktisk syntes "måltal",- at være af mindre betydning !

MEN,- "måltal" spiller alligevel en vis rolle !


EKSTRA "MAMMON" ER NEMLIG OGSÅ ET MÅL HER !
Udtalelse Chaufførkonferencen 2019
Info200 chauffører repræsenterende 40.000 kolleger over hele landet var i weekenden 31. august-1.september samlet til den årlig konference for 3F chauffører

Buschauffører vil have samme løn for samme arbejde

Det skal være slut med geografiske lønforskelle for buschauffører. Chaufførerne vil ikke længere acceptere lønforskelle alt efter hvor man arbejder.
FDL - Før trafik-forhandlingerne: Bedre vejnet er rygraden for lastbil-transporterne
NyhedI betragtning af, at over 90 procent af den samlede godmængde, målt i tons, foregår med lastbiler og at trængsels-problemerne er konstant sigende, er det utroligt, at rød blok vil annullere fordelingen af de 112 milliarder kr., som blå blok, kort før valgetindgik forlig om. Den daglige kø kørsel på vejene er opgjort til ca. 77 millioner tabte køretøjstimer og et årligt samfundsøkonomisk tab på 24 milliarder kr. Samtidigt viser en ny opgørelse, at vi i snit, hver eneste dag, spilder 335.000 timer på at holdei kø.

Uanset om man er rød eller blå politiker, har et effektivt vejnet afgørende betydning for erhvervslivets produktivitet og konkurrenceevne. Statsvejnettet, der forbinder landsdele, større byer og godsknudepunkter, spiller en hovedrolle for erhvervslivets transporter.
HVOR "ALMINDELIGT" ER DETTE MON ?
DebatHvor svært er det egentlig,- at føre kontrol med ?

Handler det mon om,- alt for få kontroller !

Eller handler det "bare" om "forkerte" kontroller ?

Måske taler vi om,- naiv tiltro,- til andre mennesker !


HUSK AT MAN SNYDER,- - FORDI MAN KAN !
ITD - Karavanen begyndte med et brag i Kolding
NyhedKolding Storcenter lagde parkeringsplads til et festfyrværkeri af trafiksikkerhed, da Lastbilkaravanen i dag havde kæmpe offentligt kickoff-show. Det var samtidig startskuddet til fire dages kampagne på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Lastbilkaravanen ruller igen i år ud på de danske landeveje for at fortælle børn i 0.-2. klasse om trafiksikkerhed igennem musik, dialog, dans og leg. Kampagnen blev skudt i gang med et arrangement åbent for alle, hvor p-pladserne ved Kolding Storcenter blev fyldt med lastbiler fra ITD-medlemsvirksomheder, cykelbaner, kransimulator, karaokemaskine, tegneborde, quiz i færdselstavler og en mobil politistation.
FDL - Blå blok i kovending: Opbakningen til Ring 5 er ved at smuldre væk
NyhedDer er nytænkning på vej i blå blok, for hverken Venstre eller de konservative har planer om at arbejde videre med etableringen af en Ring 5-motorvej ved hovedstaden. Det var ellers en klart prioriteret opgave i den investeringsplan, som blå blok havde udarbejdet.Den specifikke Ring 5 er dermed formentlig helt ude af billedet.

Så med en dalende politisk opbakning til en ny motorvej fra Køge syd for København op til Frederikssundsvej 35 kilometer længere mod nord, smuldrer det med interessen. En ny motorringvej gennem den sydvestlige del af hovedstadsområdet var ellers centralt forVKLA og Dansk Folkeparti.
TUR.DK - Lærlingens adgang til at køre varebil
NyhedMange lærlinge udfører varebilskørsel for den virksomhed, de er i lære hos. Dette er stadig muligt, efter de nye krav til kørsel med varebil er blevet indført. Det kræver blot, at lærlingen gennemfører varebilschaufføruddannelsen som valgfrit indhold i uddannelsen.


Den 1. juli 2019 blev der indført nye krav til vognmænd og chauffører, der udfører godskørsel for fremmed regning i varebil.
NÅR MÅLET HELLIGER MIDLET !
DebatOg det er jo lige præcis DET der er det kommet eksempler på nu !

Rigspolitiets Nationale Færdselscenter,- sender bare aben videre !

Tre "chefer" fra tre Tungvognscentre,- står nu " med håret i postkassen" !

Kritikken afvises,- og hvad kommer der så til at ske ?


DE FORBANDEDE "MÅLTAL" SKAL JO FREMSKAFFES !
"MAN LIGGER SOM MAN HAR REDT" !
DebatHeldigvis er dette eksempel noget der KUN pynter på statistikken !

MEN,- der viser også tydeligt,- at kontrol SKAL have en "høj standard" !

Derfor skal man straks stoppe "Topchefernes" oplysninger,- - -fulde af "salgslak" !

Politikerer må IKKE lyve overfor Folketinget !


HVORFOR MÅ "TOPCHEFER" SÅ LYVE, - - - O V E R F O R - - POLITIKERNE ?
Tungvognskontrol i Århus
NyhedNæsten et hundrede lastbiler blev torsdag 28. august 2019 tjekket i stor tungvognskontrol på Århus Havn.

Kontrollen var en koordineret indsats mellem politiets Tungvognscenter Nord, TOLD og Færdselsstyrelsen.

TOLD kontrollerede i alt 97 lastbiler, hvoraf 85 kom en tur i scanneren.

Politiets opmærksomhed blev i den forbindelse henledt på 44 af de 97 lastbiler – hvoraf 13 var udenlandske lastbiler.
Vejtransportalliancen til møde i København om Vejpakken
NyhedTransport- og Boligministeriet har netop været vært for det sjette møde for eksperter og attachéer i Vejtransportalliancen. Mødets formål var at forberede sig på de kommende forhandlinger om Vejpakken.

Danmark var i januar 2017 med til at stifte Vejtransportalliancen, der består af en række ligesindede lande med fælles mål om at prioritere færdselssikkerheden, sikre fair konkurrence i vejtransportsektoren og forbedre de sociale vilkår for chauffører.
Vognmand taget for omfattende snyd
NyhedTungvognscenter Øst ved Midt- og Vestsjællands Politi standsede en lastbil, som endte med at blive én af mange sager for en vognmandsvirksomhed.

Torsdag den 29. august 2019 standsede Tungvognscenter Øst ved Midt- og Vestsjællands Politi en tysk indregistreret lastbil på vejene i Køge.

Under kontrollen af lastbilen blev det klart for betjenten, at der var uoverensstemmelser mellem chaufførens forklaringer og de fremviste fragtbreve,
Nedtællingen er begyndt: Kronprinsesse Marys Bro åbner for trafik om præcis 1 måned
NyhedOm præcis en måned kan biler, lastbiler og motorcykler benytte Kronprinsesse Marys Bro, når de skal over Roskilde Fjord. Den nye bro forventes at aflaste Kronprins Frederiks Bro mærkbart og at give tidsbesparelser til trafikanterne på op til 30 minutter i morgenmyldretiden.

Broen er landfast, asfalten er lagt, autoværnet er sat op og betalingsanlægget er rejst. Efterhånden mangler Kronprinsesse Marys Bro kun at blive officielt indviet, inden trafikanter kan indtage den firesporede motortrafikvej henover Roskilde Fjord.