Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Antal Besøg

475 besøg på de sidste 24 timer.

NSJV

Tilfældig Billede

Udskriv og scan med din smartphone:

Se billede

Albums > Pressefoto > Vogntog Første billede Foregående billede
Vogntog
Danmarks absolut længste vogntog


Lastas Kel-Berg A/S leverede i januar måned 2009 danmarks "længste" vogntog til AS Werner Nielsen. Vogntoget består af 4 stk. linktrailere, 1 stk. boxtrailer, samt en DAF CF 85.410 4x2 og har en samlet længde på 52,5 meter.


For god orden skyld skal vi nævne at det selvfølgelig ikke er tilladt at køre med så langt vogntog i danmark. De 4 linktrailere er alle 2 akslede linktrailer med en tilladt totalvægt på 36.000 kg. Linktraileren kører på 2 stk. 10 tons SAF aksler med trommelbremse og original SAF luftaffjedring.


Lastas Kel-Berg A/S har opbygget linktrailerene på et letvægts chassis med længdevanger opsvejset i I-profil. Der er brugt stærke tværvanger og forstærkninger,som giver et meget stabilt chassis.


Trailerene leveres med forskydelige aksler og fast skammel i bagende. Trailerene er udstyret med gardinstrammere i højre og venstre side, samt i front og bag.


Aluminiums bagdøre af 25mm aluminiumsprofiler med vejrbestandige dobbeltvirkende gummitætninger. 1 kraftig stanglukker pr. dør monteret på dobbeltvirkende hængsler, som skåner gummitætningerne. Fjederbelastede dørholdere monteret under siden af trailer ved bagende. 1 stk. galvaniserede forskydelige stolper i hver side.


Ydermere er linktrailerene også udstyret med skydegardinsider i 850g/m2 kvalitetsdug. Toprullere i slagfast plast med stålkuglelejer. Rustfrie overcenter lukkere for ca. hver 600 mm.


Presse - 14.januar 2009

Dato: 20.01.2010
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 563 pixels
Filstørrelse: 399.5kB
Kommentarer: 0
Vurdering: Ikke vurderet
Antal visninger: 16369

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.17 sekunder
24,891,176 Unikke besøg